Barbatul care a incendiat doi oameni ai strazii ar putea fi arestat miercuri. Una dintre victimele sale, in stare critica

26-10-2016 13:07

Decizie importanta in cazul individului de 49 de ani din Galati care a incendiat saptamana trecuta doi oameni ai strazii.

El a fost adus ii jurul orei 11 la Tribunal, unde magistratii vor hotari daca ii vor da sau nu mandat de arestare pentru urmatoarele treizeci de zile.

Judecatorii trebuie sa se pronunte cu privire la masura preventiva care trebuie luata in cazul barbatului de 49 de ani care marti, in fata procurorilor, si-a recunoscut vinovatia.

El a povestit ca le-a dat foc celor doi oameni fara adapost pentru ca avusese o altercatie cu unul dintre ei, care il acuzase ca i-ar fi furat niste haine.

Barbatul face parte dintr-o familie buna, tatal sau a fost medic si chiar director al unui spital din Galati. Anchetatorii trebuie sa obtina si rezultatele unei expertize psihiatrice, pentru a vedea daca individul care a dat dovada de o asemenea cruzime este in toate mintile.

El este acuzat, deocamdata, de tentativa de omor calificat, infractiune pentru care ar putea fi trimis in inchisoare intre sapte ani si jumatate si doisprezece ani.

Intre timp, una dintre victimele sale se afla la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a fost transferata marti, cu sanse minime de supravietuire.


VIDEO PROTVPLUS.RO