Surpriza emotionanta de care a avut parte femeia din Galati care a nascut sambata intr-un taximetru

Dată publicare: 06-07-2016 16:57
Dată actualizare: 09-07-2016 07:59


Femeia din Galati care a nascut, sambata seara, intr-un taximetru, a fost externata astazi din maternitate si a plecat acasa cu aceeasi masina.

Emotionat, soferul a asteptat-o alaturi de sotia lui, cu flori si cadouri, si i-a propus femeii sa ii si boteze fetita nou-nascuta. Atat mama, cat si bebelusul sunt sanatoase si se pregatesc de ceremonia crestinarii lui Beatrice.

Femeia de 37 de ani a nascut sambata seara chiar in taximetru, in drum spre maternitate. Soferul de 33 de ani, poreclit Ionut Viteza, si-a pastrat cumpatul, a ajutat-o cum a putut, si a gonit prin oras, ca sa ajunga cat mai repede la spital.

Intamplarea l-a emotionat atat de tare incat a vrut sa tina legatura cu femeia care a adus pe lume o fetita, pe bancheta din spate a masinii lui.

Ionut Florea, taximetrist: "Dumnezeu, asta este, daca s-a intamplat minunea, trebuie sa mergem inainte, nu? Sa fie sanatoasa."

Viitorii nasi ai fetitei nu au mai botezat pana acum vreun copil. Tocmai de aceea sunt emotionati si nerabdatori.

Barbatul a dus-o pe mamica inapoi acasa cu aceeasi masina in care pruncul a vazut lumina zilei. Femeia mai are inca trei copii, doua fete si un baietel.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO