STIRI PE SCURT. Romania, recomandata din nou investitorilor, Sebastian Ghita, urmarit penal si 3 politisti, raniti in misiune

16-05-2014 19:46


Romania este recomandata investitorilor straini de Agentia de rating: Standard & Poor's. Detalii, in stirile pe scurt.

ROMANIA, RECOMANDATA INVESTITORILOR

Agentia de rating Standard & Poor's a clasat Romania drept "recomandata pentru investitii". Ratingul de tara a fost ridicat astfel pentru prima data in ultimii 6 ani. Standard and Poor's este a treia si cea mai influenta dintre agentiile de acest fel.

Noua clasificare da un semnal investitorilor ca banii lor sunt in siguranta si ca pot avea profit daca investesc la noi in tara. Decizia vine dupa ce Romania a anuntat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana pe primul trimestru al anului.

Cititi si: Agentia Standard and Poor's a imbunatatit ratingul Romaniei. Tara noastra este acum recomandata pentru investitii

SEBASTIAN GHITA, URMARIT PENAL

Deputatul PSD Sebastian Ghita are probleme cu legea. Procurorii Parchetului General au inceput vineri urmarirea penala pentru amenintare in dosarul in care primarul sectorului 3 Robert Negoita l-a acuzat pe Ghita ca l-ar fi amenintat cu moartea. In zilele urmatoare, procurorii ii vor cita pe cei doi la audieri.

RANITI IN MISIUNE

Un om a murit si trei politisti din Ilfov aflati in misiune au fost grav raniti dupa ce masina in care se aflau a fost izbita cu peste 100 de km la ora. Soferul care i-a lovit era suspectat de furt. Dupa impact, a murit pe loc, iar autoturismul s-a rupt in doua. Cei trei agenti au ajuns la spital cu rani grave.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO