Spectacol inedit in centrul Capitalei. Cum au reactionat oamenii cand au vazut o balerina coborand dintr-un balon

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59

O parte din Centrul Bucurestiului s-a cufundat vineri seara in atmosfera aniilor '60. Artistii de la "Festivalul International de Teatru de Strada" au facut posibil acest lucru, printr-un spectacol inspirat de filmele lui Fellini.

Oamenii adunati in Piata Universitatii au ras, sau aplaudat si si-au retrait tineretea vizionand parodia unor secvente memorabile. Secventa din celebrul film "La Dolce vita", regizat de Federico Fellini, a fost momentul in care s-a ras cel mai mult. Iar motivele au fost diverse: unii au gustat parodia, altii au trait emotia.

Teatrul stradal a animat centrul Bucurestiului pana aproape de miezul noptii, iar toate momentele au fost inspirate din filmele lui Fellini. Acesta este si motivul pentru care spectacolul a fost numit - "Felliniana..." Pentru ca Piata Universitatii s-a umplut rapid, au fost oameni care n-au mai prins loc in fata scenei. Asa ca au vazut alta fata a spectacolului... in spatele scenei

In Piata Sfantul Anton, lumea s-a inghesuit sa imortalizeze momentul in care o balerina a creat un spectacol unic de acrobatie, intr-un balon. Urmeaza inca doua zile de spectacol urban, in care acrobatiile, personajele excentrice si multimea de culori vor da viata Bucurestiului. Iar artistii coboara de pe scena, printre trecatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO