Spectacol inedit in centrul Capitalei. Cum au reactionat oamenii cand au vazut o balerina coborand dintr-un balon

06-06-2015 08:36


O parte din Centrul Bucurestiului s-a cufundat vineri seara in atmosfera aniilor '60. Artistii de la "Festivalul International de Teatru de Strada" au facut posibil acest lucru, printr-un spectacol inspirat de filmele lui Fellini.

Oamenii adunati in Piata Universitatii au ras, sau aplaudat si si-au retrait tineretea vizionand parodia unor secvente memorabile. Secventa din celebrul film "La Dolce vita", regizat de Federico Fellini, a fost momentul in care s-a ras cel mai mult. Iar motivele au fost diverse: unii au gustat parodia, altii au trait emotia.

Teatrul stradal a animat centrul Bucurestiului pana aproape de miezul noptii, iar toate momentele au fost inspirate din filmele lui Fellini. Acesta este si motivul pentru care spectacolul a fost numit - "Felliniana..." Pentru ca Piata Universitatii s-a umplut rapid, au fost oameni care n-au mai prins loc in fata scenei. Asa ca au vazut alta fata a spectacolului... in spatele scenei

In Piata Sfantul Anton, lumea s-a inghesuit sa imortalizeze momentul in care o balerina a creat un spectacol unic de acrobatie, intr-un balon. Urmeaza inca doua zile de spectacol urban, in care acrobatiile, personajele excentrice si multimea de culori vor da viata Bucurestiului. Iar artistii coboara de pe scena, printre trecatori.

VIDEO PROTVPLUS.RO