Soferita, jefuita la semafor de doi barbati abia iesiti din inchisoare. Metoda dupa care au actionat. ANIMATIE GRAFICA

12-11-2014 18:02


Abia eliberat din inchisoare, un individ a jefuit o soferita la semafor, ajutat de un complice. I-au spart geamul si i-au furat geanta de pe scaunul din dreapta.

Politistii spun ca suspectul principal a fost primul care a actionat dupa acest scenariu acum zece ani. Iar hotii i-au copiat metoda pentru ca multe femei isi lasa gentile la vedere, pe scaunul din dreapta, devenind tinte sigure.

Marti seara, in centrul Capitalei, o masina cu numere straine a fost blocata in trafic de politisti. Inauntru, doi indivizi banuiti de talharie. Ambii recidivisti. Unul dintre ei s-a dovedit a fi Marius Sandu zis Marius Cioara, cel care, spun politistii, a fost primul care a folosit la noi aceasta metoda a jafului la semafor. Si el, si celalalt suspect au fost imobilizati de politisti. Rudele lor sustin ca au fost batuti in sectie. "Am primit un telefon si mi-a zis fiul meu ca l-au batut l-au adus de la sectie cu smurdul la spital asa rau l-au batut", a sustinut mama unui suspect.

Ambii suspecti iesisera de putin timp din inchisoare, unde fusesera condamnati tot pentru furturi si talharii. Acum, sunt din nou acuzati ca ar fi atacat o femeie. Cand barbatii si-au dat seama ca politia e pe urmele lor au incercat sa scape de obiectele furate si au aruncat geanta pe geam, nu a trecut mult timp insa si au fost prinsi.

Ambii sunt acuzati de talharie. In ultimii ani, mai multe persoane au fost jefuite la semafor. Printre ele si fostul ministru al educatiei Ecaterina Andronescu.


 

Tags: semafor, jaf,

VIDEO PROTVPLUS.RO