Simona Halep si Marcel Pavel, meci demonstrativ pe noua arena de tenis din Busteni. Surpriza pe care artistul i-a facut-o

Ultima actualizare: 29-07-2014 07:08

Centrul orasului Busteni s-a transformat vineri, pentru cateva ore, in punctul de intalnire al celor mai mari jucatori de tenis si artisti romani.

Simona Halep, Marcel Pavel, Ilie Nastase, Horatiu Malaiele si Sandra Izbasa au facut echipa in cateva meciuri demonstrative, la inaugurarea unui teren de tenis, in statiune.

Simona Halep si Marcel Pavel au facut echipa pentru primul meci demostrativ jucat pe noua arena din Busteni. I-au avut drept adversari pe Ilie Nastase si Stere Halep, tatal Simonei.

"Sa fii langa Simona Halep, locul 3 in lume, e o onoare mare pentru mine, dar si un mare esec din partea mea. Am dat cam in fileu asa. M-am apucat de tenis, dar cred ca o sa ma las dupa seara asta", glumeste Marcel Pavel.

"Este o onoare sa fiu alaturi de nume mari din Romania, sunt bucuroasa ca ma aflu printre ei si chiar a fost un eveniment foarte frumos", a marturisit Simona Halep.

Dupa meciul demonstrativ, Marcel Pavel i-a facut Simonei o surpriza - alaturi de Nicola, i-a cantat un imn special compus pentru ea si Ilie Nastase.

Cei1.000 de oameni veniti la spectacol, s-au bucurat apoi de un adevarat concert.

"Este extraordinar. Este in aer liber, parca si natura se bucura de acest eveniment frumos. Ne bucuram de tot, de toti artistii, de Simona Halep si Sandra Izbasa", "Noi ne simtim foarte bine. Spectacolul e grozav, ne bucuram. Am vazut oameni mari ai tarii noastre aici si ne-am bucurat alaturi de ei", "Este foarte frumos. Suntem impresionati de atmosfera si de ce se face in sfarsit pentru campionii nostri", au spus cativa spectatori.

Si actorul Horatiu Maleiele, dar si gimnasta Sandra Izbasa au avut parte de surprize la Busteni - cei doi au fost numiti cetateni de onoare ai orasului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO