Sfârşit îngrozitor pentru un cuplu din Mehedinți. Mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR

Ultima actualizare: 18-08-2020 19:44

Sfârşit îngrozitor pentru doi iubiţi care au murit marți carbonizaţi, în maşină. Au fost loviţi de un TIR pe Valea Cernei în judeţul Mehedinţi, iar în urma impactului autoturismul în care se aflau a luat foc. Nimic nu s-a mai putut face pentru ei.

Victimele, un bărbat şi o femeie de 48 şi 49 de ani aveau maşina respectivă de doar două zile. Porniseră spre Orşova, la un service auto, unde lăsaseră la reparat o altă maşină. În apropiere de oraş, pe drumul naţional 6, au oprit pe marginea drumului. Acela a fost momentul când au fost izbiţi cu putere din spate, de un TIR, condus de un cetăţean croat. Impactul a aruncat maşina în care se aflau cei doi, într-un copac de pe marginea drumului. Apoi vehiculul a luat foc. Cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

Accidentul s-a produs intre localităţile Orşova şi Băile Herculane. Flăcări înalte au cuprins maşina celor doi..

Martori: ”A fost lovită din spate, a luat foc, nici nu s-a știut că este cineva în mașină, inițial, dar că au trecut foarte multe mașini și că nu a oprit nimeni să le sară în ajutor. Erau doi oameni în mașină, au rămas blocați în mașină”.

Când au ajuns pompierii şi medicii la faţa locului, era deja prea târziu.

Raluca Turcu - ISU Mehedinți: "La eveniment s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale, două ambulanțe. În urma impactului autoturismul arzând complet, două persoane surpinse, cele două persoane se aflau în autoturismul cuprins de incendiu".

Acum autorităţile încearcă să clarifice cum s-a produs tragedia.

Cătălin Vulcănescu - Biroul Poliției Rutiere: ”Șoferulul croat are dosar penal, pentru ucidere din culpă”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO