Scandal uriaș la Chișinău după ce șopârlă gigantică a apărut în centrul orașului. Primarul cere demisii în lanț


Ultimul update: Sambata 14 Decembrie 2019 14:22
Data publicarii: Sambata 14 Decembrie 2019 13:55
Categorie: Stiri actuale
Soparla

O şopârlă uriaşă amplasată de angajații primăriei din Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, i-a revoltat pe locuitorii capitalei Republicii Moldova.

Mai multe imagini cu dinozaurul uriaș care eclipsează complet bradul de Crăciun amplasat în piața din centrul Chișinăului au apărut pe rețelele de socializare. Locuitorii capitalei au comentat că șopârla este înfricoșătoare și nu își are locul acolo în pragul sărbătorilor de iarnă.

„În centru, lângă pomul de Crăciun, au instalat ... un umflat ..în general, acum există o șopârlă mare și groaznică”, a comentat o persoană.

Primarul Ion Ceban, a cerut demisia mai multor angajați ai instituției, printre care și a șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi.

"Marcel Zambitchi, a treia săptămână vorbim despre faptul că în piaţă nu trebuie să fie favelă peste favelă. Fără prea multe elemente adunate unul peste altul", a scris pe Facebook Ion Ceban, primarul Chișinăului.

Nu este prima dată când în Piața Marii Adunări Naționale apar instalaţii necorespunzătoare. Un carusel în care sunt imagini cu femei dezbrăcate a creat revoltă în rândul părinților.

Edilul dat ordin ca piața să fie pusă la punct până la 21 decembrie, atunci când se lansează Târgul de Crăciun.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33