Scandal in Bucuresti dupa ce un copac a cazut peste doua masini. A fost nevoie de interventia politistilor

13-05-2014 13:06


Interventie cu scandal luni seara in zona Lizeanu din Capitala, dupa ce un arbore s-a prabusit pe doua masini. Cel care si-a iesit din fire a fost un barbat, nemultumit ca cei chemati sa taie ramurile ii puneau in pericol casa.

De teama ca ii vor distruge locuinta, omul n-a mai vrut sa-i lase pe muncitori sa lucreze. Numai interventia politistilor a facut ca spiritele sa fie calmate.

Barbatul a rabufnit in momentul in care a vazut ca cei de la administratia publica taie ramurile mari ale copacului, dar le lasa sa cada fix pe casa sa. Un morman se formase si, de teama ca acoperisul va ceda, omul a sarit sa-si apere proprietarea.

"E casa mea, mi-o distruge. Trebuia luata bucata cu bucata... Daca dumneata ai sta in casa asta, sa-ti cada asta pe casa nu ti-ar conveni", a spus barbatul.

Politistii au intervenit imediat, insa barbatul a fost cu greu potolit.

Copacul s-a desprins si, sub el, a prins doua masini parcate. Localnicii dau vina pe asfaltarile care s-au facut in ultima perioada pe strada. In timpul lucrarilor - sustin ei - radacinile pomului s-ar fi slabit si, luni seara, copacul a cedat.

"Cand au pavat strada cred ca i-au smuls radacinile. Am auzit o bubuitura si cand am iesit era cazut pe masina baiatului, pe gard. A distrus gardul si masinile...", a spus proprietara casei.

"Am facut reclamatie la Primarie. Au zis ca vin si rezolva. Mai am inca trei copaci si in curte. Le-am spus cad peste casa, demoleaza casa... au spus ca vin si n-au venit nici pana acum", a mai spus femeia.

Proprietarii masinilor isi vor evalua pagubele si sunt hotarati sa dea in judecata autoritatile, pentru a le cere despagubiri.

VIDEO PROTVPLUS.RO