Sapte masini implicate intr-un accident in lant pe Valea Oltului. Doua persoane au fost ranite. Circulatia, ingreunata. FOTO

Ultima actualizare: 24-10-2016 07:17
DN 7, accident

Sapte autovehicule, intre care un TIR si un autocar cu pasageri, au fost implicate, vineri, intr-un accident pe Valea Oltului, doua persoane fiind ranite. Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate.

Acidentul a avut loc pe DN 7, in zona orasului Calimanesti, in apropierea Viaductului Carligul Mic. Politistii au stabilit ca pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in mers, pe sensul Ramnicu Valcea - Sibiu, un TIR a lovit un autocar, iar acesta a fost impins in fata lovind cinci autovehicule oprite in coloana la culoarea rosie a semaforului amplasat pentru dirijarea circulatiei pe viaduct.

Imediat dupa accident, autoritatile au activat planul de interventie ”Cod rosu”, avand in vedere numarul mare al autovehiculelor implicate. Dupa ce s-a constatat ca in urma impactului doua persoane au fost ranite, respectiv soferul TIR-ului si un pasager din autocar, planul ”Cod rosu” a fost ridicat, relateaza news.ro.

Cei coi raniti au fost preluati de ambulante si dusi la spital. Circulatia rutiera in zona accidentului este ingreunata, desfasurandu-se alternativ pe un singur sens se mers.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO