Românii au talent, vineri 2 aprilie. Taximetristul care îi aduce un omagiu lui Amza Pellea

Dată publicare: 02-04-2021 11:10
Dată actualizare: 02-04-2021 11:20


Românii au talent, vineri 2 aprilie. Taximetristul care îi aduce un omagiu lui Amza Pellea

Mai spectaculos, mai neașteptat, mai greu de uitat! Este sezonul 11 Românii au talent, care în această seară revine cu o nouă ediție.

 

Cei de acasă au ocazia de a-și găsi relaxarea și bucuria necesară pentru a încheia săptămâna cu zâmbetul pe buze. Și de această dată, concurenții se vor întrece în momente neașteptate pentru a-i convinge pe jurați că merită să treacă în următoarea etapă.


Direct de la Timișoara, un concurent îi va aduce lui Amza Pellea un omagiu surprinzător. ”Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin”, va spune acesta înainte de a urca pe scenă.

Taximetristul, ajuns la o vârstă înaintată, are un singur regret în viață: că nu a mai putut să se bucure de viața de artist. Să fie această seară un nou început, o nouă șansă pentru el?

Descoperim în câteva ore.

Tot atunci, o concurentă de 61 ani va veni cu o propunere inedită, le va prezenta celor de acasă un moment care va reuni muzica, aviația și poezia. De 30 de ani căsătorită cu un aviator alături de care a format ”o celulă în zbor”, iar astăzi concurenta este decisă să își bucure sufletul și să aducă zâmbetele celor care o vor asculta. Ce vor crede jurații, aflăm curând.

Fără doar și poate, fiecare provocare prin care trecem în viață ne poate face mai puternici. Iar asta va demonstra și o tânără de 17 ani care va povesti despre faptul că a fost adoptată încă de la 7 luni și că despre cei care i-au dat o nouă șansă în viață poate spune doar că sunt ”oameni sfinți”. După ce bunica ei a încurajat-o să vină în fața întregii țări pentru a-și demonstra talentul la cântat, concurenta va încerca să-și ascundă emoțiile pentru a arăta că poate. Rămâne de văzut dacă va reuși!

Nu ratați o nouă ediție Românii au talent! Și nu uitați: comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent pot apărea pe ecran în timpul emisiunii, și de această dată!

Românii au talent - #unusiunu

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO