Reprezentanța CE în România, postare ironică după rezultatul obținut de Dăncilă în turul 2


Ultimul update: Luni 25 Noiembrie 2019 09:10
Data publicarii: Luni 25 Noiembrie 2019 09:05
Categorie: Stiri actuale
viorica dancila

Reprezentanța Comisiei Europene în România a publicat pe pagina de Facebook un mesaj cu trimitere la rezultatele alegerilor prezidențiale din turul doi și la faptul că Viorica Dăncilă s-a referit la votanții din Diaspora, drept "ăștia".

 

"71% dintre români cred că România a avut de câștigat în urma aderării la Uniunea Europeană, arată Eurobarometrul 89.2 al Parlamentului European. Deci ăștia au fost la vot", este mesajul publicat de Reprezentanța Comisiei Europee din România.

După numărarea a 9.082.402 voturi (99.95% din total) din 18742 sectii din ţară (99,96% din total), Klaus Iohannis a obținut 63,17% (5.626.706 de voturi), iar Viorica Dăncilă, 36,82% (3.280.296 voturi) în urma turului doi al alegerilor prezidențiale.

Cu câteva zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă i-a numit pe alegătorii din diaspora ”ăștia” în timpul dezbaterii care a fost organizată marți, la Palatul Parlamentului.

În timpul discursului său, ținut în fața jurnaliștilor, liderul PSD a încercat să explice ce a făcut Partidul Social Democrat pentru românii aflați în străinătate, atacându-l pe contracandidatul său, președintele Klaus Iohannis.

”Ce a făcut Klaus Iohannis? Nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Nici măcar una. Mai mult decât atât, chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă”, a spus Viorica Dăncilă.

Rezultate BEC în timp real. Harta voturilor, pe județe
Planuri de revoltă în PSD, după alegeri. Cine complotează pentru a o înlocui pe Dăncilă
Rezultate BEC în timp real. Singurele județe în care Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
FULLSCREEN
Reprezentanța CE în România, postare ironică după rezultatul obținut de Dăncilă în turul 2
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO