Reactia unui sofer prins beat la volan, in Tulcea. "Am baut praf de purici"

Ultima actualizare: 07-03-2014 07:01

Circ in toata regula luni seara, in Tulcea, dupa ce cativa politisti au "indraznit" sa opreasca in trafic un sofer care "masura" in lung si-n lat soseaua.

Cand s-a dat jos de la volan, barbatul abia se tinea pe picioare, era incoerent si mirosea a alcool. Sub nicio forma n-a vrut sa sufle in etilotest. In momentul in care a fost urcat in masina de politie, a devenit violent si agentii abia au reusit sa-l stapaneasca.

Cativa politisti au observat o masina incarcata cu placi de rigips ca face slalom pe sosea. Si-au dat seama de pericol si imediat l-au tras pe sofer pe dreapta. Nu s-au mirat de ce-au vazut cand barbatul a coborat din masina. Intrebat fiind daca a consumat bauturi alcoolice, soferul a scos limba si a injurat.

Barbatul era in masina cu un prieten, care a incercat sa-l acopere pe sofer. Dar aburii alcoolului l-au facut sa cedeze imediat si sa graiasca adevarul.

Reporter: Ce a baut soferul?

Pasager: Praf de purici! De fapt, vin de butuc. Care-i treaba?

Conform procedurii, politistii au incercat sa-i stabileasca soferului alcoolemia, insa barbatul a refuzat categoric sa sufle in etilotest. Drept urmare, a fost dus la Ambulanta pentru recoltarea de probe biologice. Dar nici acolo n-au avut cu cine sa se inteleaga.

"Nu recoltez niciun gramulet... Nu suflu, pentru ca n-am facut niciun accident in viata vietilor... Am consumat bauturi nefondate", a spus soferul.

Nu atat de nefondat va fi dosarul penal pe care i l-au deschis politistii pe numele sau. Barbatul, in varsta de 60 de ani, este cercetat pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO