Razie de amploare in Capitala. "Surpriza" de care au avut parte soferii care au fost prinsi incalcand legea

Dată publicare: 06-05-2016 13:49
Dată actualizare: 09-05-2016 07:10


Sunt actiuni de amploare ale politistiilor rutieri in Capitala: numai in Piata Muncii, agentii au dat in aceasta dimineata amenzi consistente, de cateva mii de lei, unor soferi prinsi pe picior gresit.

Toti soferii care au trecut vineri prin Piata Muncii, dar au nesocotit regulile de circulatie, au fost sanctionati de politistii de la rutiera. Agentii i-au tras pe dreapta pe toti cei care facut depasiri neregulamentare, sau nu au purtat centura, ori au vorbit la telefon.

Opt soferi au fost depistati in timp ce depaseau coloana oprita la semafor, iar unii au ajuns si pe contrasens. Cu totii au ramas fara permise de conducere pentru 30 sau 60 de zile si au fost amendati si cu 500 de lei fiecare. Scuza lor a devenit deja universala: graba catre serviciu.

Politistii vor fi pe strazi si in zilele urmatoare - in special pentru ca in Bucuresti se desfasoara in acest weekend Festivalul luminii, care blocheaza seara Calea Victoriei - dar si o cursa de ciclism, un maraton si un miting al postasilor.

Ovidiu Munteanu, Brigada Rutiera: Numai in aceasta dimineata, politistii au dat sanctiuni in valoare de 9000 de lei.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO