Razboi intre doua clanuri de tigani din Arges filmat de camerele de supraveghere. Un politist a fost ranit in incaierare

06-05-2016 17:41

tigani Arges

Un scandal monstru s-a iscat joi seara intre doua clanuri tiganesti din Merisani, judetul Arges. Conflictul mocnea inca din ziua de Paste, iar joi taberele s-au strans la judecata tipica etniei, la stabor.

Discutiile s-au purtat insa cu bautura pe masa, iar , la un moment dat, a iesit taraboi. A fost nevoie de interventia trupelor speciale si de un foc de arma pentru a calma spiritele. Un politisit a fost lovit cu o piatra-n cap in timpul incaierarii dar, din fericire, nu a fost ranit grav.

Neamurile s-au strans cu zecile cand s-a auzit ca la stabor a iesit bataie. Camerele de supraveghere din comuna au surprins momentul in care multimea se indrepta spre locul scandalului.

Ascunsi prin case de spaima, cativa vecini au dat alarma la 112. La fata locului au venit indata politistii, dar unul dintre agenti a fost lovit de o piatra aruncata peste gard.

Cel care l-a lovit cu piatra pe politist a fost retinut pentru ultraj. Judecatoria, unde urma sa fie adus suspectul pentru mandatul de arestare, a fost si ea luata cu asalt de rudele furioase. Ca sa previna incidentele violente, politistii si trupele speciale au pazit atat localitatea, cat si cladirea instantei.

Sursa: Pro TV

Tags: scandal, tigani, arges,


VIDEO PROTVPLUS.RO