Ce s-a descoperit despre un barbat din Gorj care ar fi murit intr-un accident: "E ca un scenariu de film prost"

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59

Rasturnare incredibila de situatie intr-o ancheta a politistilor din Gorj. Acestia incercau de cateva zile sa dea de urma unui sofer care ar fi lovit un barbat, apoi ar fi fugit.

Cand l-au gasit cei de la ambulanta, omul inca respira, dar s-a stins cateva minute mai tarziu, in drum spre spital. Sambata noapte, autoritatile au realizat ca victima a fost de fapt ucisa, cel mai probabil de amantul sotiei sale. Uluitor este ca tocmai asasinul i-a platit inmormantarea, apoi l-a jelit la cimitir.

Cu doar trei zile in urma, acest barbat isi plangea vecinul mort intr-un accident rutier, care a avut loc in localitatea Socu din judetul Gorj. Atunci se credea ca cel care s-a prapadit, pe numele sau Dan Cojocaru, a fost lovit cu masina de un sofer, care apoi a fugit ca un las. Cum au aflat de caz politistii au inceput verificarile.

Sambata seara insa, situatia a luat o intorsatura halucinanta. Se pare ca barbatul de 40 de ani a fost ucis acasa de cel care joi parea afectat de tragica veste. Crima ar fi avut loc dupa ce principalul suspect a fost prins in tandreturi cu sotia victimei: "E tragic, e tragic, era un baietas cumsecade in sat, ne ajuta pe toata lumea la munci, e tragic".

Cojocaru a fost lovit la cap, apoi tarat in strada si lasat sa moara. Cand politistii i-au expus acest scenariu, sotia a marturisit. O cu totul alta varianta a avut insa la inceput. Atunci jura ca omul ei a fost calcat de masina.

Dupa audieri femeia le-a spus anchetatorilor ca iubitul ei este criminalul.

Discutie reporter - vaduva:

"V-a prins in pat pe amandoi ?

Eram in picioare...

I-ati dat cu vatraiul in cap!

I-a dat, da!

Cine i-a dat cu vatraiul?

Da, el".

Cu un cinism greu de imaginat asasinul s-a ocupat inclusiv de cheltuielile de inmormantare.

Cand au aflat adevarul vecinii s-au crucit: "E ca dintr-un scenariu de film prost. Pe model american, dar a iesit un final ca la noi".

Acum, vinovatul risca 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO