Raed Arafat, nervos după ce a fost întrebat despre incendiul de la Balș: ”Revoltă e în capul dumneavoastră”

29-01-2021 10:55


Secretarul de stat Raed Arafat a avut o reacție nervoasă, vineri, când a fost întrebat de un jurnalist cum este posibil să avem o nouă tragedie într-un spital din România, după dramele produse la Colectiv sau spitalul de Piatra Neamț.

Atât Arafat, cât și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, au fiost criticați de jurnalist pentru că ”ardem ca șoarecii” în spitale, deși autoritățile au făcut nenumărate promisiuni în ultimii ani, că vor rezolva problemele.

Patru oameni au murit, vineri, în urma incendiului care a izbucnit la spitalul Matei Balș din București.

Reporter: Domnule ministru, iar o tragedie după Piatra Neamț? Unde sunt toate acele măsuri promise? Domnule ministru, iar o tragedie după Piatra Neamț? A trecut niciun an de atunci și iar ne confruntăm. Ardem ca șoarecii în spitalele românești. Nu se poate așa ceva.

Ministrul Vlad Voiculescu: ”Așa e. E de neacceptat.”

Șeful DSU Raed Arafat: ”Am o rugăminte, dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția ... Deci vă rog foarte mult, ascultați-mă foarte bine”.

Reporter: Nu urlăm noi, urlă lumea, urlă românii.

Raed Arafat: ”Urlați dumneavoastră acuma. Toți colegii dumneavoastră s-au comportat ..”

Reporter: E revoltă. E revolta românilor, domnule Arafat.

Raed Arafat: ”E revoltă în capul dumneavoastră, acuma, până vedem care este situația. Lăsați situația până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. Deci la acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie, anul trecut.”


VIDEO PROTVPLUS.RO