Protest tăcut la sediul MAI, după cazul Caracal. ”Ați ucis din nou”. GALERIE FOTO

Dată publicare: 26-07-2019 20:58
Dată actualizare: 26-07-2019 21:02


Protest MAI - 3

Mai multe organizații civice au organizat, vineri seară, un protest tăcut în fața sediului Ministerului de Interne.

 

Persoanele prezente la eveniment au aprins candele și adus flori, în memoria celor două tinere care ar fi fost ucise în Caracal.

”112, ne omori copiii” și ”ați ucis din nou” sunt mesajele afișate pe pancarte.

Pe treptele Ministerului au fost puse și fotografiile celor două victime.

Mai multe imagini de la protest în GALERIA FOTO.

Cazul fetelor dispărute în Caracal

 

Orori greu de imaginat sunt în curs de investigare în Caracal, judeţul Olt. Echipe de poliţişti şi criminalişti au descins în gospodăria unui individ, unde au fost găsite rămăşiţe umane. Ar fi vorba despre mai multe victime, spun surse din anchetă.

Totodată poliţiştii au de rezolvat cazuri de dispariţie fără indicii,
inclusiv a doua adolescente, despre are nu se mai ştie nimic.

Descoperirile îngrozitoare au fost făcute într-o casă de la ieşirea din Caracal. Acolo locuieşte un individ de 57 de ani, fost mecanic. Proprietatea lui a fost răscolită centimetru cu centrimetru. S-au făcut şi săpături în curte, pompierii au golit inclusiv fântâna şi a fost adus şi un câine de urmă.

În scurt timp, echipele de specialişti au găsit numeroase fragmente care par a fi umane. Erau arse sau ascunse într-un butoi şi inclusiv în frigider.

Printre rămăşiţe sunt şi bijuterii, dar şi fragmente de imbracaminte feminină. Toate au fost predate celor de la medicină legală. Acolo se va stabili cu certitudine despre câte victime este vorba şi vor fi identificate pe baza testelor ADN.

În acelaşi timp, criminaliştii au în lucru mai multe dosare de dispariţie, inclusiv cele privind doua adolescente. Despre una dintre ele, de 18 ani, nu se mai ştie nimic din aprilie. Iar cealaltă, de 15 ani, a fost dată dispărută de familie chiar joi. Îngrozitor este ca fata a sunat la 112 şi a reuşit să spună că este sechestrata.

 

Sursa:

Tags: caracal, mai, crima, 112, protest,


VIDEO PROTVPLUS.RO