Protest la MAE față de Meleşcanu. Câți români au semnat o petiție pentru demisia sa

Ultima actualizare: 27-05-2019 22:06

Câteva zeci de protestatari au manifestat, luni seară, în faţa Ministerului Afacerilor Externe, cerând demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu.

Un grup de protestatari care au manifestat iniţial în Piaţa Victoriei s-a deplasat către Ministerul Afacerilor Externe, strigând lozinci precum ”Toată lumea are dreptul să voteze” şi ”Demisia, Teodor Meleşcanu”.


De bucurie că Dragnea a fost condamnat, oamenii au deschis șampanii în Piața Victoriei
 

Câteva sute de persoane s-au strâns, luni seară, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de Guvern şi de coaliţia aflată la putere, dar şi pentru a sărbători rezultatele obţinute de partidele din opoziţie la alegerile europarlamentare de duminică.

Oamenii adunaţi în faţa sediului Guvernului au fluturat steaguri ale României şi ale Uniunii Europene, au desfăcut șampanii și au afișat bannere cu mesajele "Jos penalii!" şi "#ca prostul". De asemenea, participanţii la protest au scandat lozinci precum "Demisia!", "Jos Guvernul!" şi "PSD - ciuma roşie".

 

Petiţia online prin care se cere demisia lui Meleșcanu, semnată de peste 93.000 de persoane
 

Între timp, petiţia online iniţiată de comunitatea Declic prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, "pentru sabotarea, încă o dată, a românilor de peste hotare şi a dreptului acestora de a vota", a fost semnată de peste  93.000 de persoane.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO