Primele concluzii in cazul tanarului gasit mort in Dambovita: nu exista urme care sa indice o crima

Ultima actualizare: 28-02-2013 07:01

Primele concluzii indica un accident nefericit in cazul tanarului de 29 de ani din Bucuresti, disparut timp de 10 zile si gasit duminica seara fara viata in raul Dambovita.

Medicii legisti nu au gasit urme care sa indice o crima, asa cum banuiau rudele sale. Ancheta nu se opreste insa aici. Investigatorii asteapta analizele toxicologice facute in laborator.

Ovidiu a fost vazut ultima data in seara Sfantului Valentin, la un bar din Capitala, in zona Vitan. De atunci, familia l-a cautat fara incetare, cu speranta ca-l va gasi in viata.

Din pacate, duminica totul s-a spulberat. Un pescar i-a gasit geaca pe malul Dambovitei, iar seara pompierii i-au scos din apa trupul fara viata.

Cazul a fost preluat de ofiterii de la Omoruri din Capitala, pentru ca rudele au banuieli ca cineva i-a vrut raul lui Ovidiu. La 29 de ani, tanarul nu avea probleme financiare si nici suferinte in dragoste. Insa primele concluzii ale medicilor legisti merg pe varianta unui accident nefericit, nu a unei morti violente.

"In 2, 3 luni vom stii mai multe. Deocamdata atat. Cauza neprecizata. Asta e tot ce ne-au spus. Nu are urme pe corp", a declarat una dintre surorile lui Ovidiu.

Surorile lui nu cred ca si-a luat viata: "Eu una nici nu ma gandesc. Nu cred ca e vreun prieten de-al lui care sa spuna ca ar fi putut sa faca asa ceva. Era prea vesel si iubea prea mult viata ca sa si-o ia singur."

Asadar, totul pare sa indice un accident nefericit. In timp ce rudele lui se pregatesc de inmormantare, ofiterii de la serviciul omoruri din Capitala asteapta si rezultatele analizelor de laborator inainte de a clasa cazul. Deocamdata, anchetatorii iau in calcul toate variantele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO