Cine este femeia care și-a abandonat bebelușul într-o pungă, pe o stradă din Capitală. Mai are trei copii dați în plasament

24-12-2020 19:33


Femeia care și-a abandonat bebelușul pe o stradă din capitală a fost găsită polițiști. Are 27 de ani, a crescut fără părinți, într-o casă de copii și locuiește la un bloc distanță de locul în care a lăsat copilașul.

Anchetatorii au condus-o la audieri direct de la locui ei de muncă.

Femeia care, cu două zile înainte de Crăciun, şi-a abandonat pruncul nou născut pe cimentul rece, când afară erau numai 3 grade, se numește Cristina. Poliţiştii au reuşit să o găsească rapid. Când au luat-o la audieri, femeia era la serviciu.

Tânăra are doar 27 de ani şi este femeie de serviciu la un supermarket, aflat la nici 5 minute distanţă de locul în care şi-a abandonat copilul şi de blocul în care locuieşte cu chirie. Nu apărea în nici o evidență medicală.

Vecin: "Spunea că nu e însărcinată. Am auzit că a mers la serviciu şi că se purta normal."

Paula Stângă, femeia care l-a găsit pe bebeluș: "O cunosc doar aşa din vedere. Odată ce stăm aşa aproape, bloc de bloc. Am înţeles că mai are trei copii daţi în plasament, cel care este al patrulea de l-am găsit şi am înţeles că era la serviciu."

Unul dintre pruncii pe care i-a încredinţat statului ar fi fost născut chiar anul acesta, în ianuarie. După ce şi-a abandonat cel de-al patrulea copilaş, femeia ar fi ieşit la cumpărături, spun vecinii. Gestul este de neînţeles cu atât mai mult cu cât ea însăşi a crescut într-un centru de plasament.

La audieri, tânăra a recunoscut că şi-a abandonat copilul şi a cerut un avocat din oficiu. Oamenii legii au dus-o şi la Institutul de Medicină Legală unde a fost examinată fizic. Va urmă însă şi un examen psihologic, care va arăta dacă femeia avea discernământ în momentul în care şi-a abandonat copilul. Cert este ca în cazul său, poliţiştii fac cercetări pentru tentativă de omor.

Veşti bune vin însă de la spital. Micuţul Cristian Ştefan este în stare bună, spun medicii, care nu se mai dezlipesc de el.


VIDEO PROTVPLUS.RO