Ce vrea sa faca Oana Zavoranu cu averea pe care a mostenit-o de la Marioara. "Mama nu s-a priceput la business"

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05

Oana Zavoranu vrea sa se transforme incet, dar sigur, intr-o femeie de afaceri. De cand a intrat in posesia averii de la mama ei, artista isi petrece majoritatea timpului la firma, unde are loc si un audit.

Spune ca in afara casei de la Afumati, in care a locuit Marioara Zavoranu, nu vrea sa vanda nimic. Ba chiar se pregateste sa isi extinda business-urile.

Desi evita sa dezvaluie la cat se ridica averea, Oana Zavoranu spune ca ii vor ajunge banii pentru tot ce si-a propus sa faca.

Oana Zavoranu: "Este o avere foarte frumoasa si o avere de care nu am de ce sa nu ma bucur, considerabila, am toate motivele sa vreau sa sporesc aceasta avere, sa o eficientizez, e o ambitie personala de a arata nu numai oamenilor, ci si mie ca sunt in stare si pot fi demna de a duce cu fruntea sus mai departe munca unui tata model."

Perla averii familiei Zavoranu este compania Agricomex, prin intermediul careia se inchiriaza spatii comerciale in Bucuresti si se vand locuri de veci in cimitirul Eternitatea.

Dupa moartea Marioarei Zavoranu, vizitele Oanei la sediul firmei au fost din ce in ce mai dese. Artista este hotarata sa preia afacerea, pe care sustine ca mama ei nu a stiut s-o conduca.

Cezar Marin, administratorul societatii Agricomex: "Actul de mostenire a iesit, exista. Ea in momentul de fata e o femeie de afaceri."

Oana Zavoranu:"N-o sa vand in niciun caz. Ba din contra, suntem interesati sa cumparam. Imi pare rau sa spun de mama ca nu s-a priceput, dar asta e adevarul."

In paralel, Oana face curatenie in vila de la Afumati, de care vrea sa scape. Intai va incerca sa vanda obiectele de arta si mobila care ar valoara cateva sute de mii de euro.

Oana Zavoranu: "Casa mi-as dori sa o pot vinde cu tot ceea ce este in ea, dar am luat in calcul si eventualitatea in care cine va cumpara acea casa nu iubeste sau nu-si permite sa cumpere si lucrurile de acolo, vom organiza acolo o licitatie privata, vor veni oameni acolo sa achizitioneze anumite obiecte".

Tot la Afumati, Oana a facut niste descoperiri recente.

Oana Zavoranu: "Multe obiecte de suflet, toate actiunile, dorinta lui expresa de a continua munca lui si niste lingouri, chestiuni pe care urmeaza sa le fac eu. Am stiut dintotdeauna ca Nicolae Zavoranu ma iubeste enorm de mult".

De altfel, Oana a gasit si o scrisoare de la tatal adoptiv, in care ii spune ca el mereu si-a dorit ca averea sa ajunga la ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO