Perchezitii de amploare in Constanta. Ce au gasit politistii in fânul unor suspecti de fraude bancare si furturi din locuinte


Ultimul update: Duminica 19 Octombrie 2014 06:55
Data publicarii: Joi 16 Octombrie 2014 12:54
Categorie: Stiri actuale
Politisti

Zeci de indivizi din Constanta, banuiti ca au luat credite bancare cu acte false, precum si membri ai unei retele de indivizi care furau din locuinte au fost ridicati, joi, de politisti.

Insotiti de trupele speciale, anchetatorii au facut perchezitii la 40 de adrese, unde au descoperit mai multe bunuri de valoare suspecte. 30 de persoane sunt audiate acum la politie.

150 de politisti au participat la perchezitiile din casele suspectilor. Au cautat si in garaje sau in grajdurile cu fan. Asa au descoperit bijuterii din aur, ceasuri, aparatura electronica si sume importante de bani.

"Au fost efectuate 40 de perchezitii la persoane banuite de furturi din locuinte, dar si in alte cauze privind infractiuni economice. Au fost ridicate mai multe bunuri. Vor fi conduse la audieri peste 30 de persoane", a spus subcomisarul Carmen Serbanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta.

Politistii au gasit la domiciliile suspectilor si documente pe baza carora suspectii au obtinut credite false de la diverse banci din Constanta. Rudele celor dusi la audieri le sustin cu tarie nevinovatia: "Doamna, noi nu suntem hoti, nu suntem chiar asa, baiatul meu acum o luna a jucat barbut".

Politistii spun ca reteaua din care fac parte suspectii actiona de cel putin zece luni in Constanta. Prejudiciul estimat se ridica la zeci de mii de euro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO