Patru indivizi cu cagule pe cap au jefuit o benzinarie din Prahova. Hotii au fugit cu 400 de lei, tigari si bere de pe raft


Ultimul update: Sambata 16 Mai 2015 07:07
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015 13:10
Categorie: Stiri actuale

Jaf la o benzinarie din Prahova! Patru indivizi cu cagule pe fata au navalit marti noapte in statie si l-au amenintat cu moartea pe barbatul care era de serviciu.

Suspectii au reusit sa fure 400 de lei din sertarul casei de marcat si mai multe produse de pe rafturi. In scurt timp insa, au fost indentificati si prinsi.

Benzinaria jefuita marti noapte pe afla pe DN 1 B, intre Ploiesti si Buzau. Angajatul de serviciu a ripostat, dar indivizii au incercat sa il loveasca cu un scaun. Au insfacat banii din sertarul case de marcat - aproximativ 400 de lei - iar la iesirea din magazin si-au umplut buzunarele cu tigari si bere de pe rafturi.

Au disparut apoi in noapte cu o masina inmatriculata in strainatate. Alertati, politistii au pornit pe urmele lor si au reusit sa ii identifice pe o strada din sectorul 6 al Capitalei.

In incercarea de a scapa, suspectii au lovit cu masina lor alte doua autoturisme din trafic dar, din fericire, tamponarile nu sau soldat cu victime. In cele din urma, toti cei patru suspecti au fost incatusati si au fost retinuti sub acuzatia de talharie si distrugere. Politistii spun ca fac parte dintr-o grupare specializata in asemenea jafuri.

Tags: jaf, benzinarie, hoti,

VIDEO PROTVPLUS.RO