Panica la Spitalul de Urgenta Barlad, dupa ce un sarpe a cazut pe spatele unui medic. Ce masuri a luat conducerea

19-06-2017 20:44


piton

Conducerea Spitalului de Urgenta Barlad, judetul Vaslui, a decis sa defriseze vegetatia din curtea interioara a Sectiei de Radiologie a unitatii medicale, dupa ce un sarpe a cazut pe spatele unui medic.

Se pare ca reptila urcase pe un burlan al cladirii, cel mai probabil, din sistemul de canalizare, de unde a cazut pe spatele medicului.

Medicul iesise in curtea interioara a Sectiei de Radiologie a Spitalului de Urgenta Barlad cans s-a petrecut ioncidentul, care a starnit panica in randul angajatilor.

Alertata de catre personalul medical, conducerea spitalului a dispus efectuarea de urgenta a unei actiuni de defrisare a vegetatiei care a crescut din sistemul de colectare a apelor pluviale.

"Firesc, domnul doctor s-a speriat in momentul in care sarpele a cazut pe el de pe burlanul de scurgere de pe cladirea Sectiei de Radiologie si pe care, cel mai probabil, s-a urcat din acea gura de canalizare. Dupa ce, din reflex, l-a indepartat de pe spatele sau, medicul a intrat in sectie si a inchis usa, iar apoi am fost anuntati pentru a fi luate masurile de rigoare ce se impun in astfel de situatii mai putin obisnuite”, a declarat, luni, pentru News.ro directorul medical al Spitalului de Urgenta Barlad, Gabriela Danis.

Potrivit sursei citate, medicul de la Radiologie nu a fost muscat de sarpe, astfel ca nu a necesitat un tratament de specialitate.

Sursa: News.ro

Tags: sarpe, spital, barlad,

VIDEO PROTVPLUS.RO