O grupare de talhari care dadea spargeri in Bucuresti si Ilfov a fost anihilata de politistii. Metoda folosita de hoti

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59

O grupare de talhari care dadea spargeri in Bucuresti si in judetul Ilfov a fost anihilata de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din Capitala.

Indivizii, deosebit de violenti, intrau peste oameni in locuinte, imobilizau victimele si apoi furau lucrurile de valoare. In cazul in care pagubitii ripostau, erau luati la bataie. Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea ca banuitii, in numar de cinci, au talharit mai multe persoane in judetul Ilfov, dar si in municipiul Bucuresti.

Cercetarile in cauza instrumentata de Politia Capitalei si Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au fost declansate pe 10 mai 2016, in urma unui apel la 112. Atunci, Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la faptul ca patru persoane mascate au patruns intr-un imobil de pe raza sectorului 4, unde i-au imobilizat pe proprietari si le-au sustras bani si bijuterii, dupa ce i-au amenintat cu acte de violenta.

"Ulterior, pentru a-si asigura scaparea, au luat autoturismul victimelor, s-au deplasat cativa kilometri cu el, dupa care l-au abandonat. La finalizarea perchezitiilor domiciliare, banuitii vor fi condusi la audieri, la sediul Politiei Capitalei", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie in forma calificata si lipsire de libertate.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO