O fetita de 12 ani a murit dupa ce a traversat in fuga printr-un loc nepermis. Familia ei a sarit sa-l linseze pe sofer

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07

Tragedie marti dimineata pe o strada din Turda, judetul Cluj, unde o fetita de 12 ani, care iesise in pauza de la scoala, a traversat strada in fuga, printr-un loc nepermis si a fost lovita in plin de masina condusa de un tanar; copilul a murit pe loc.

Rudele fetitei au venit intr-un suflet la fata locului si au vrut sa-l linseze pe sofer, insa tanarul de 26 de ani a fost protejat de jandarmi. Accidentul s-a petrecut marti dimineata pe o strada intens circulata din Turda. Copilul a iesit in fuga din curtea scolii, si s-a repezit, spun unii martori, chiar in fata masinii printr-un loc nepermis. O trecere de pietoni era la aproximativ 60 de metri distanta.

In cateva minute, rudele copilei au primit vestea teribila si au venit la locul tragediei."Eu m-am dus cu copilul mai mare sa-l inscriu la liceu. Cand am venit si am vazut-o, nu am mai putut: era acolo in sant, cu geanta de scoala, toata lovita”, a marturisit mama feie.

Rudele furioase s-au napustit asupra soferului de 26 de ani, insa tanarul a fost inconjurat de jandarmi. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa, dar este posibil ca soferul sa nu fie tras la raspundere, daca se va dovedi ca nu circula cu viteza mai mare decat prevedea legea in zona.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO