Povestea femeii care s-a aruncat cu copiii în fața trenului. Procurorii au deschis dosar penal

Dată publicare: 17-08-2017 11:10
Dată actualizare: 24-08-2017 16:16


Femeia care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii, suferea de depresie şi nu îşi dorea încă un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor.

Aceasta a povestit că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital.

Tot mama tinerei a spus că aceasta nu îşi dorea şi al patrulea copil. Soţul acesteia ar fi fost singurul care lucra şi aducea un venit, iar alte voci afirmă că cei doi soţi se certau, bărbatul devenind gelos după ce ar fi găsit nişte jurnale ale femeii.

Femeia se numea Alexandra Braunstein, era din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fetiţe ale ei - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta, în vârstă de trei ani.

Femeia intentase divorţ, însă a renunţat la acţiune

Femeia a vrut să divorţeze de soţul său, care era foarte gelos, însă a renunţat la acţiunea de divorţ pe care o intentase în urmă cu câţiva ani, susţin surse din rândul poliţiei.

Alexandra Braunstein, de 30 de ani, era însărcinată, iar anchetatorii au găsit la locul accidentului un bilet de adio în care aceasta spunea că regretă gestul şi menţiona că nu îşi doreşte şi cel de-al patrulea copil, că nu mai suportă modul său de viaţă, fiind bolnavă şi că nu vrea ca fetiţele să sufere aşa cum suferă ea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia a intentat divorţ în anul 2009 din cauza soţului său, care era foarte gelos, însă a renunţat la acţiune.

Femeia locuia împreună cu soţul său şi cu cei trei copii în Sectorul 5 al Capitalei, iar duminică au vizitat-o pe mama acesteia, în Brăneşti. În aceeaşi zi, soţul femeii s-a întors în Bucureşti, iar ea a rămas acolo.

Mărturia cumnatului femeii

Cumnatul femeii a declarat că, la început familia acesteia nu a fost de acord cu relaţia ei. El a mai spus că fratele său i-a cerut împrumut bani pentru ca femeia să facă o întrerupere de sarcină, dar că nu l-a putut ajuta.

"La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinţii ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, ruşinoasă. (...) Era însărcinată. Ce ştiu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu nişte bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Şi a spus atunci: «Uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm şi copilul asta». Oricum, aşa vrut Dumnezeu", a povestit el.

Pe de altă parte, fratele femeii a susţinut că aceasta avea o relaţie foarte bună cu soţul ei, ca "se înţelegeau bine".

Surse din Poliţie au declarat că anchetatorii au găsit la faţa locului un bilet de adio lăsat de către femeie.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta.

Un dosar penal a fost deschis in rem, pentru infracţiunea de omor, de către Parchetul Tribunalului Ilfov, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai instituţiei. În acest caz, au fost făcute cercetări la faţa locului şi urmează să fie audiaţi mai mulţi martori, respectiv rude ale femeii.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO