O femeie si copiii sai au ajuns la spital dupa ce masina lor a fost lovita de un autoturism al ANP, care a trecut "pe rosu"

Ultima actualizare: 26-06-2015 07:08

O femeie de 30 de ani din Capitala si copiii ei in varsta de 3, respectiv 5 ani au ajuns la spital marti dimineata, dupa ce masina lor a fost izbita in plin de un autoturism al Administratiei Penitenciarelor.

Politistii au aflat ca soferul care conducea masina institutiei a intrat pe culoarea rosie a semaforului in intersectie si nu a observat masina femeii. Martorii au pareri diferite in privinta semnalelor vizuale si acustice ale masinii aflate in misiune.

 Soferul masinii de la Administratia Penitenciarelor ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului, pentru ca ar fi avut o urgenta. Martorii spun ca avea girofarul pornit insa in ceea ce priveste sirena, parerile sunt imparite. Barbatul nu ar fi observat masina care venea din stanga lui si a izbit-o in plin.

Declaratiile martorilor sunt contradictorii: unii spun ca masina care apartine ANP circula cu semnalele acustice si luminoase in functiune . Dar altii spun ca autoturismul institutiei avea in functiune doar semnalele luminoase.

Martor: "O bubuitura, am zis ca darama...Avea semnalele luminoase, dar nu si girofarul, doar luminile alea erau pornite, da."

Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Rutiera Bucuresti: "In urma efectuarii cercetarii la fata locului si dupa audierea martorilor, se va stabili vinovatia partilor implicate in evenimentul rutier."

Din cauza impactului puternic, femeia si cei doi copii au ajuns la spital, cu rani usoare. Soferul masinii de la Administratia Penitenciarelor a fost si el ranit usor insa nu a avut nevoie de transport la spital. Alcooltestul a demosntrat ca nu bause inainte de a se urca la volan.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO