O femeie aflata cu fetita la plimbare, lovita de o masina pe trotuar. Copila a supravietuit pentru ca era legata in carut

15-11-2014 17:00


Clipe de groaza intr-o intersectie din Alba Iulia. O fetita de 1 an si 6 luni si mama ei, aflate pe trotuar, au fost izbite de o masina proiectata acolo, dupa ce soferul a intrat pe contrasens.

Fetita era legata in carucior si asta i-a salvat viata, spun martorii. Oamenii le-au sarit imediat in ajutor si au sunat la 112. Mama si copilul ei au fost transportati la spital.

Cele doua autoturisme s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi, un tanar in varsta de 31 de ani a venit pe sens interzis si a intrat intr-o intersectie aglomerata din cartierul Cetate. Celalalt sofer, care circula regulamentar, nu l-a mai putut evita. L-a lovit si l-a proiectat pe trotuar unde a lovit o femeie care isi plimba fetita legata intr-un carucior. Mama a cazut la pamant iar caruciorul, cu copilul in el, a zburat prin aer.

Sorin Chimis, unul dintre soferii implicati in accident: "Veneam de catre piata pe regulamentar si domnul mi-a taiat calea, a venit de pe sens interzis, mi-a taiat calea efectiv si l-am lovit si mi-a sarit airbagul in fata si nu am mai vazut nimic si apoi am inteles ca a mai lovit o femeie cu caruciorul."

Mama si fetita au fost duse la spital, unde au fost supuse unor investigatii de specialitate. Din fericire au scapat, ca prin miracol, cu viata. Martorii spun ca fetita a avut noroc pentru ca era legata in carucior si, in cadere, cadrul metalic a protejat-o.

Fetita a fost externata, dar mama ei, care a fost ranita la umar si la picioare, va mai ramane cateva zile in spital. Ambii soferi sunt cercetati penal.

Tags: accident, alba,

VIDEO PROTVPLUS.RO