O femeie din Galati si-a injunghiat mortal sotul. Cei doi ar fi avut mai multe credite neachitate

26-02-2015 13:22

Crima sangeroasa, miercuri seara, intr-un cartier din Galati. Un barbat de 53 de ani a fost ucis, cu mai multe lovituri de cutit, iar sotia lui a recunoscut omorul in fata anchetatorilor.

Se pare ca scandalul ar fi pornit din cauza banilor. Cei doi ar fi avut mai multe credite neachitate iar de cateva zile, spun vecinii, femeia cazuse intr-o depresie profunda. Ea se afla acum in arestul politiei.

Nimeni nu stie, deocamdata, ce s-a intamplat in apartamentul celor doi. Vecinii spun ca tocmai ii vazusera intrand in casa, probabil de la cumparaturi.

La scurt timp o vecina l-a vazut pe barbat coborand scarile blocului plin de sange, strigand dupa ajutor. Barbatul a reusit sa coboare pana in fata blocului, incercand sa ceara ajutor, dar s-a prabusit. I-au sarit in ajutor cativa vecini care au chemat un echipaj SMURD aflat in apropiere.

Medicii SMURD au facut tot ce au putut si l-au dus pe barbat la spital. Din pacate insa omul pierduse foarte mult sange si nu a mai putut fi salvat. Anchetatorii au aflat de la vecini ca sotii ar fi facut mai multe credite si, de la o vreme, scandalurile in casa lor erau tot mai dese.

Tags: credite, galati,


VIDEO PROTVPLUS.RO