Femeie din Dambovita, in stare grava la spital dupa ce ar fi fost muscata de lei. Ale cui sunt animalele salbatice

Ultima actualizare: 26-11-2015 07:07

Intamplare socanta in Dragodana, judetul Dambovita: angajata unei ferme a fost adusa in stare grava la spitalul judetean de urgenta din Targoviste, muscata, din cate se pare de un leu.

Femeia, care are rani grave la cap, pe corp si pe maini, a fost luata cu ambulanta din curtea unui executor judecatoresc care tine in captivitate, fara nici un fel de aprobare, cativa lei.

La sosirea echipajului de salvare, femeia de 31 de ani se pare ca ar fi marturisit echipajului ca a fost muscata de lei. Ulterior insa, cand a ajuns la spital si si-a mai revenit, a dat vina pe niste caini, asa ca medicii nu au anuntat politia.

Stapanul animalelor nu a putut fi contactat, iar autoritatile n-au inceput inca nici o ancheta, pe motiv ca nu au primit vreo sesizare. Localnicii din satul Picior de Munte, unde s-a petrecut teribila intamplare, stiau de existenta leilor si sunt convinsi ca victima a fost convinsa de seful ei sa minta in privinta atacului.

Ferma aflata in satul Picior de Munte din Dambovita, e bine pazita si nimeni nu vrea sa povesteasca ce s-a intamplat acolo. Membrii echipajului de la ambulanta chemati sa acorde primul ajutor povestesc ca au gasit-o pe ranita intinsa pe o pajiste, langa cusca leilor. Femeia era plina de sange pe tot corpul.
Tanara a fost adusa de urgenta cu ambulanta la spitalul judetean din Targoviste. Medicii au supus-o mai multor interventii. Operatiile au durat mai bine de 3 ore si jumatate. In acest moment, doctorii spun ca starea ei este stabila, insa va ramane internata in sectia de terapie intensiva

Cei mai multi dintre sateni se feresc sa vorbeasca despre leii din curtea executorului judecatoresc. Spun ca este un om influent si ca au fost avertizati de mai multe ori sa isi vada de treaba si sa nu se uite peste gardul gospodariei lui.

In timp ce oamenii stiu de existenta leilor, cei de la directia sanitar-veterinara sustin ca n-au auzit pana acum de animalele salbatice tinute in captivitate in ferma respectiva.

Inspectorii DSV promit ca vor merge la fata locului, iar politistii o sa verifice si ei daca stapanul leilor se face sau nu raspunzator pentru atac. In tot acest timp, proprietarul fermei este in Bucuresti si nu a putut fi contactat, pentru un punct de vedere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO