Femeie găsită în curte de un vecin, cu răni oribile. Cine i-ar fi dat lovitura de graţie


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018 16:45
Categorie: Stiri actuale

Crimă în Argeş, în comuna Albeşti de Muscel. O femeie de 65 de ani a fost găsită, vineri dimineaţa, de un vecin, rănită grav la cap şi cu hemoragie puternică, la circa 50 de metri de casa ei.

Omul a chemat ambulanţa, care biata femeie a murit înainte de a ajunge la spitalul din Câmpulung. Criminaliştii au întocmit, în acest caz, un dosar penal pentru omor.

Bărbatul care a găsit-o pe vecina lui căzută în stradă a povestit că scena arăta ca şi cum femeia ar fi fugit de un agresor, care însă, a ajuns-o din urmă şi a lovit-o în cap.

Arma crimei nu a fost găsită deocamdată. Criminaliştii au început cercetările după ce medicii au anunţat că femeia a murit violent, în condiţii suspecte. Au cercetat fiecare centimetru pătrat de la casa victimei şi până la locul unde a fost găsită.

Apoi l-au ridicat, pentru audieri, pe fiul femeii, un bărbat de 30 de ani, care, spun vecinii, obişnuia să bea şi să facă scandal.

El este, până acum, principalul suspect în moartea mamei lui. Cel care i-a curmat viaţa femeii risca să stea după gratii între 10 şi 20 de ani. Dacă, însă, se va dovedi că fiul ei a omorât-o, acesta risca o pedeapsă de până la 25 de ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO