Nuntă cu lăutari, în Argeș, în plină epidemie de coronavirus. Jandarmii au spart petrecerea

Ultima actualizare: 19-03-2020 21:07

În plină epidemie de coronavirus și în ciuda măsurilor stricte impuse de starea de urgență, o comunitate dintr-un sat din Argeș nu s-a dat în lături să organizeze o nuntă țigănească.

Le-au spart petrecerea, însă, polițiștii și jandarmii, dar oamenii nu s-au lăsat. Au luat mireasa pe sus și au plecat cu ea în Teleorman, unde e familia mirelui. În final, cei din Argeș au fost amendați.

Petrecerea a început la prânz, în satul Borlești, din Argeș. Primarul, deși trecuse ieri să afle cine s-a mai întors din străînătate, spune că nimeni nu i-a dat de înțeles că se fac pregătiri de nuntă cu lăutari.

Luigi Ionescu, primarul comunei Merișani: „I-am anunțat personal că nu au voie să se adune nici măcar la cafea, deci știau. De nuntă nu știam, am aflat la orele 11, astăzi. Nu aveau de gând să renunțe la petrecere și de obicei nu spun când au și nici nu se pârăsc”.

Când a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din comună și convoaiele de mașini adunate în curte la tatăl miresei, primarul a anunțat, imediat, autoritățile.

La fața locului au venit zeci de polițiști și jandarmi, care i-au împrăștiat pe nuntași. Imediat, oamenii au schimbat planul, mireasa a fost urcată într-o mașină și alaiul a plecat spre Teleorman, la mire acasă. Aici petrecerea a continuat, dar cu mai puțină lume, după cum o dovedesc filmările puse pe internet.

Gătiți de nuntă, unii au ajuns la spartul târgului.

Polițiștii i-au amendat cu 4000 de lei pe cei care au organizat nunta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!