"Numai la romani se poate intampla". S-a trezit cu masina intr-o groapa, iar Primaria i-a stricat-o incercand sa o scoata

Dată publicare: 16-06-2014 17:58
Dată actualizare: 19-06-2014 00:11


Incident tipic romanesc la Tulcea: asfaltul din dreptul unei masini parcate s-a surpat in momentul in care pe strada a trecut un utilaj greu al administratiei locale. Iar angajatii Primariei veniti sa ridice masina au reusit sa o avarieze si mai tare.

Masina s-a scufundat in strada construita din piatra cubica, povesteste proprietarul autoturismului. Omul sustine ca tronsonul de strada chiar a fost refacut in urma cu citeva luni si crede ca intreaga lucrare a fost facuta de mantuiala.

Din nefericire, a asistat si la alt incident: angajatii primariei veniti sa-i ridice masina din groapa, au legat sufa de aripile masinii, iar in momentul in care au ridicat vehiculul, l-au avariat si mai rau.

Proprietarul masinii povesteste ca, imediat dupa ce a parcat, pe langa autoturism a trecut o masina de gunoi de mare tonaj. O parte din strada acoperita cu piatra cubica s-a surpat, iar autoturismul a ramas blocat cu rotile din fata. „Am simtit cazatura”, spune soferul ghinionist. ”Pagubele o sa le vedem dupa ce scoatem masina. Vedeti ca surpatura este foarte mare si nu se datoreaza unei singure masini de gunoi."

Nu e singura data cand se petrece un astfel de incident pe strada respectiva. In urma cu citeva zile, un alt sofer a patit acelasi lucru. Oamenii spun ca asta se intampla din cauza ca reparatiile se fac de mantuiala: se astupa cu nisip fara sa se batotoreasca si „la revedere!„

Proprietarul autoturismului avariat astazi a asteptat mai bine de o ora pina cand angajatii primariei au venit sa-i scoata autoturismul din groapa. Din pacate, muncitorii au reusit sa-I avarieze si mai rau masina: i-au indoit aripile si pe o parte si pe alta.

Doamne Maica Domnului, numai la romani se poate intampla asa ceva”, spune proprietarul automobilului, in timp ce-si face cruce. El sustine ca va solicita despagubiri autoritatilor locale, dupa ce va avea la dosar o constatare oficiala.

Tags: tulcea, strada, lucrari,


VIDEO PROTVPLUS.RO