"Nu poti sa stergi cu buretele ce s-a intamplat. Cine trebuie sa dea explicatii". Familia Aurei Ion, inca in stare de soc

Ultima actualizare: 25-03-2014 06:49
tatal Aurei Ion

Parintii si sora cea mare a studentei Aura Ion, care si-a pierdut viata acum doua luni in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, au fost audiati vineri de procurorii militari.

Din cauza durerii prin care au trecut, rudele Aurei si-au amintit cu greu de orele si discutiile de dinaintea prabusirii avionului. Tatal tinerei se plange ca nimeni ne le spune ce au descoperit pana acum anchetatorii. Spera insa ca vinovatii vor raspunde pentru moartea fetei lui si a pilotului Adrian Iovan, pe 20 ianuarie.

"E normal sa dea explicatii, au murit doi oameni. Nu poti sa stergi cu buretele asa ceva. Nu am nicio idee cine si ce se va intampla. Noi incercam sa iesim putin din asta, suntem deja la pamant. Incercam sa nu discutam despre asta si nici sa nu aflam nimic despre asta", a spus tatal Aurei.

"Suntem cu totii inca in stare de soc si parintii abia au putut sa dea o declaratie. De fapt, tata chiar nu a reusit. A spus doar cateva cuvinte si a plecat din camera plangand. Mama a reusit sa se adune si sa ofere cateva detalii pe care le stia de la tata, cu care ea luase legatura prin telefon inainte sa plece", a mai spus sora Aurei Ion.

Pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba. In accident au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO