Noaptea Studiourilor Foto in Capitala. Vizitatorii au avut parte de sedinte foto gratuite de la profesionisti

21-06-2015 08:17


Noaptea Studiourilor Foto in Capitala...
Noaptea Studiourilor Foto in Capitala. Vizitatorii...

In decoruri neobisnuite, cu sanziene sau motociclete - asa au fost primiti, in Capitala, vizitatorii de toate varstele la Noaptea Studiourilor Foto.

Pasionatii de arta fotografica au avut ocazia sa "fure" meserie la cursurile organizate special pentru ei. Iar cei carora le place sa pozeze, au plecat acasa cu fotografii realizate gratis de profesionistii de la cele 15 studiouri participante la eveniment.

Chiar si animalele de companie au luat parte la eveniment, alaturi de stapanii lor.

Un alt studio a abordat stilul urban si noncomformist, iar amatorii de poze au fost urcati pe o motocicleta, nu inainte de a fi machiati corespunzator.

Artistii s-au jucat cu luminile, iar cei care le-au trecut pragul s-au declarat multumiti la finalul sedintei foto.

Mihai, fotograf: "Au venit foarte mult curiosi si chiar am avut o chestie interesanta. A venit un cuplu, cred ca aveau cam 55 de ani, si mi s-a parut cea mai mare provocare a serii."

Pasionatii de arta fotografica, dornici sa stea in spatele aparatului, au avut ocazia sa invete de la profesionisti.

Printre fotografii de ocazie, s-a numarat si o doamna, de profesie medic. "Din curiozitate, ca sa imi exersez mana, ca sa fur meserie de la profesionisti."

Gabriel Nedelcu, fotograf: "Am facut o fotografie cu impact, am vrut sa reiasa forta fizica si psihica a sportivilor. Nu este greu sa lucrezi cu un sportiv, trebuie doar sa il simti, sa faci lucrurile in miscarile lui."

Ioana Epure, organizator: "Cred ca oamenii abia asteptau un pretext, un motiv bun sa intre si sa intre si sa zica, ok, cum se fac pozele alea smechere din reviste? Si atunci fotografii le-au explicat."

Noaptea Studiourilor Foto este la a doua editie, iar organizatorii spera ca anul viitor evenimentul sa fie organizat in toata tara.

VIDEO PROTVPLUS.RO