Tușnad Gastro Blues Fest 2020: ”Și în suflet m-a plouat şi tot s-a cântat!”

Ultima actualizare: 07-09-2020 16:42

A fost muzică și multă voie bună la Băile Tușnad, unde s-a desfășurat primul festival de blues și gastronomie.

Sute de oameni au dansat în jurul meselor și au fredonat cele mai cunoscute melodii ale artiștilor romani și străini.

Timp de trei zile, pe scena amplasată chiar la poalele pădurii au urcat zeci de artişti români şi străini. Pentru câteva momente, nici măcar ploaia nu a reuşit să îi risipească pe participanţii dornici de distracţie.

Vali Răcilă, muzician: ”Și în suflet m-a plouat şi tot s-a cântat!”.

Participant la festivalul Tușnad Gastro Blues Fest 2020: ”Puțin spus extraordinar. După atâta nemulţumire şi stat în casă, carantine şi multe altele, nenorociri, este mai mult decât binevenit”.

Ritmurile i-au cucerit pe participanţii care, de această dată, au dansat fiecare la mesele lor.

Participant la festival: ”Este un festival de pandemie, cred eu. Avem distanță socială, avem iubire sufletească în jurul nostru”.

Attila PILBÁTH, organizatorul festivalului: ”E un eveniment pentru zonă, ceva nou, inedit, pentru un public mai elitist. E vorba despre mâncare şi muzică de calitate. Blues-ul merge de minune cu un vin bun".

În zona festivalului a fost amenajată şi o expoziţie de fotografii.

Cristian Oprea, fotograf amator şi instrumentist: ”Am dublat peste ... Am sugerat un saxofonist. Şi de aici am inspirat o tematică de blues urban".

Participanții la Tușnad Gastro Blues Fest 2020 au plătit 185 de lei pe abonamentul pentru toate cele trei zile sau 65 de lei pe o singură zi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO