Motociclisti din tara, dar si din strainatate, prezenti la inmormantarea barbatului mort in accidentul provocat de politist

Dată publicare: 30-06-2017 16:51
Dată actualizare: 03-07-2017 07:11


Sute de motociclisti din tara si din strainatate l-au condus pe ultimul drum pe camaradul lor in varsta de 57 de ani care a murit intr-un accident provocat in Baia Mare de un politist.

In urma cu trei zile mototciclistul a fost lovit mortal, dupa ce ofiterul a virat pe strada laturalnica si i-a acordat prioritate. 

Motociclistul avea 3 locuri de munca si asa isi intretinea familia. Muncea ca si trezorier, cantor la o biserica din oras si purtator de cuvant al unui club de moto,  iar in ziua fatidica mergea la serviciu.

A murit imediat ce a fost lovit cu masina de politistul aflat si el in timpul serivicului. Sute de motociclisti din Maramures si Satu Mare, dar si din Ungaria au venit sa isi ia ramas bun, iar dupa ceremonie au pornit intr-un mars cu motocicletele, prin Baia Mare.

Cu totii regreta disparitia prietenului lor. Intre timp, politistii continua cercetarile.

Barbatul, spun martorii, a murit in drum spre spital. Cunoscutii lui spun ca circula mereu prudent si respecta legile de circulatie.

Politistul in varsta de 29 de ani care l-a lovit mortal pe barbat lucreaza in cadrul IPJ Maramures si este anchetat acum de superiorii lui.


VIDEO PROTVPLUS.RO