Motociclist de 26 de ani, mort pe loc la impactul cu o masina. Martor: "Ca la raliu. Era cu roata din fata pe sus, cu viteza"

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28

Pasiunea pentru motociclete si dorinta de adrenalina i-au adus sfarsitul unui tanar in varsta de 26 de ani din Alba. El a murit pe loc miercuri seara dupa ce s-a izbit violent de o masina.

In urma impactului trupul lui a fost aruncat pe asfalt, iar motorul a ajuns in sant. Motociclistul in varsta de 26 de ani gonea cu o viteza incredibila pe soseaua din localitatea Oarda de Sus, din judetul Alba, spun martorii.

Martora: "Ca la raliu. Era intr-o roata, roata din fata era pe sus, cu viteza."

Martor: "L-am auzit trecand in sus, a venit puternic, avea viteza."

Dupa doar cateva minute, oamenii au auzit un zgomot puternic. Acela a fost momentul in care tanarul a intrat intr-un autoturism condus de un jandarm, care facuse o manevra de intoarcere.

Localnic: "O bubuitura s-a auzit. El jos si motocicleta aici in sant."

O ambulanta a ajuns imediat la fata locului, dar medicii nu l-au mai putut salva pe motociclist.

Lucia Filimon – medic: "Motociclistului in stop cardio-respirator i s-a facut resuscitare, dar fara rezultat. A fost declarat decedat prin poli-traumatism."

Intre timp, politistii au adunat probe pentru a afla cum s-a petrecut totul.

Comisar sef Dan Toma - Politia Rutiera Alba: "Circula pe sensul opus de mers, nu pastreaza contactul cu ambele roti cu partea carosabila, pierde controlul si intra in coliziune laterala. Acul care indica turatia s-a oprit la 13.000 de ture."

Tanarul, angajat al primariei din Ciugud, era pasionat de motociclete.

Beniamin David – prieten: "Eu i-am vandut-o de vreo trei luni de zile. A mai avut motociclete, crossuri. A avut si un pic de viteza, a intors in fata. Motorul e pe o parte, masina e pe alta, decide politia aici cine a fost de vina."

Soferul masinii, in varsta de 45 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO