Motivul pentru care deputatul AUR și-a bătut crunt soția: Femeia l-ar fi acuzat că are o aventură cu o colegă de partid

×
Codul embed a fost copiat

Un deputat AUR din Constanța trebuie să dea mai multe declarații la Poliție, după ce soția sa a sunat la 112 și l-a reclamat ca ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele.  

Medicii de la ambulanţă spun că femeia are un tramatism cranian. Martoră la bătaie a fost o fată de zece ani pe care cuplul vrea să o adopte. Potrivit primelor date din anchetă, deputatul ar fi devenit violent, după ce soția l-ar fi acuzat cu are o aventură, cu o colegă de partid.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Potrivit Poliției, deputatul AUR, Dumitru Focșa, și-ar fi agresat soția în jurul orei două, în noaptea de miercuri spre joi. Femeia - cu opt ani mai tânără decât politicianul - a sunat la 112 și ar fi reclamat că a fost lovită cu pumnii și picioarele.

O fată de zece ani pe care soţii vor să o adopte și care locuieşte cu ei în localitatea Lumina din Constanța, a asistat la confruntare.

Citește și
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”

Andreea Ambroze, Poliția Constanța: „Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pentru că femeia prezenta urme vizibile de violență, polițiștii au solicit prezenta unui echipaj de ambulanță.”

Claudia Tatarici, Serviciul de Ambulanță Constanța: „Prezenta un traumatism cranian. I s-a acordat primul ajutor.”

Deși rănită, soția deputatului a refuzat să meargă la spital și nici a dorit ca Poliția să emită un ordin de protecție provizoriu. A depus totuși o plângere penală împotriva politicianului.

Deputatul AUR, Dumitru Focșa, trebuie să dea explicații într-un dosar de cercetare penală care vizează infracțiunea de violență în familie.

Focșa, în vârstă de 57 de ani, nu a răspuns la telefon reporterilor PROTV pentru a prezenta un punct de vedere referitor la cele întâmplate, iar soția să nu a fost găsită la domiciliu.

Nu ar fi prima dată când deputatul își bate soția

Politicianul Alianței pentru Unirea Românilor și-ar mai fi bătut soția și acum patru ani - au transmis polițiștii - dar la acea vreme a scăpat fără pedeapsă pentrui că femeia și-a retras pângerea.

Anul trecut, în mai, acelaşi Dumitru Focșa a avut o ieșire vulcanică și în Parlament. Din cauza unei legi s-a confruntat aprins cu deputatul PSD Alfred Simonis.

„- De ce sunteți, mă, hoți?
- Hoț ești tu și cu cine te-o făcut pe tine!
- Băi, băi, valutistule!
- Mă-ta e valutistă, mă, porc ce ești.
- Vrei să te pocnesc aici? Te calc în picioare!
- Ia, ia să văd!
- Ce vorbești, mă? Bă, nesimțitule! Băi, valutistule!
- Pleacă de aici! Dispari, mă, de aici!”

Dacă în Parlament, martori au fost colegii politiceni care au trecut repede peste incident, de această dată traumele pe care Dumitru Focșa le-a provacat fetei pe care vrea să o adopte - sunt mari, susțin specialiștii.

Marian Vasilache, DGASPC Constanța: Era speriată, ca orice copil care a avut ghinionul de a fi prezet la un astfel de incident. Mama, la fel, speriată.”

Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului.

Juriul de Onoare al Alianței pentru Uniunea Românilor - formațiune din care face parte deputatul Dumitru Focșa - a anunțat că a demarat o anchetă internă și că va propune o decizie în cazul acestuia în conformitate cu prevederile Codului de Etică al Partidului.

În funcție de gravitatea faptelor - se spune într-un comunicat AUR - sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului. Comunicatul nu menționează nimic despre o posibilă exludere.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Citește și...
Deputatul AUR Dumitru Focșa, acuzat că și-a bătut soția. Femeia a refuzat să fie emis ordin de restricție împotriva lui
Deputatul AUR Dumitru Focșa, acuzat că și-a bătut soția. Femeia a refuzat să fie emis ordin de restricție împotriva lui

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-ar fi agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi, femeia refuzând să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţul său.  

Recomandări
Cum s-a schimbat fața României, datorită banilor europeni. Investiții masive în spitalele din Bihor, Sibiu sau Vâlcea
Cum s-a schimbat fața României, datorită banilor europeni. Investiții masive în spitalele din Bihor, Sibiu sau Vâlcea

”Hemoragie de bani în sănătate”, PARTEA I. Au trecut 17 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, iar, dacă tragem linie, țara noastră a ieșit pe plus.  

Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează. Actorul, vizitat la spital de Ciolacu și de Rafila
Starea generală a lui Florin Piersic se ameliorează. Actorul, vizitat la spital de Ciolacu și de Rafila

Evaluarea pacientului Florin Piersic arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii, au informat reprezentanţii Spitalului de Ortopedie "Foişor".

Rusia a ”capturat 9 sate în doar 2 zile” în Ucraina, după atacul transfrontalier surpriză asupra Harkovului
Rusia a ”capturat 9 sate în doar 2 zile” în Ucraina, după atacul transfrontalier surpriză asupra Harkovului

Rusia a "capturat nouă sate în două zile" după ce a lansat un atac transfrontalier surpriză asupra Harkovului, care a început vineri. Mii de persoane au fugit din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.