Momentul în care un jandarm a lovit un bătrân, la protestul din București. VIDEO

21-01-2018 08:29


jandarm

Polițistul Marian Godină a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț cu protestul din Capitală, în care un jandarm apare lovind cu pumnul un bătrân.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care protestatarii încercau probabil să ocupe Piața Universității, trecând peste gardurile amenajate de Jandarmerie. Un om al legii însă a ales să lovească la întâmplare protestatarii.

”Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației. Pe al lor îl vor identifica oare?”, spune Marian Godină.

Conducerea Jandarmeriei analizează imaginile în care un jandarm loveşte manifestanţi în Piaţa Universităţii, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei. Detalii AICI

Marian Godină a revenit cu o nouă postare pe Facebook în care spune că l-a identificat pe jandarmul care a lovit oamenii.

”Postarea de aseară cu jandarmul care împărțea pumni mi-a adus un val de critici, nu dintre cele mai elevate, din partea unor jandarmi. Dragi colegi, mă confundați dacă aveți impresia că atunci când vă luam apărarea ori de câte ori opinia publică era indignată de comportamentul vostru o făceam doar ca să latru aiurea și să vă pup dosurile”, mai spune Godină.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO