Momentul în care polițiștii din Cluj l-au prins pe criminalul britanic. Era căutat de 4 ani


Ultimul update: Duminica 24 Martie 2019 20:59
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2019 18:24
Categorie: Stiri actuale

Unul dintre cei mai căutaţi criminali din Marea Britanie a fost prins de poliţiştii români pe o stradă din centrul Clujului.

Individul a înjunghiat mortal, acum 4 ani, un tânăr de 21 de ani. S-a întâmplat într-un bar din Londra. Imediat după, familia victimei a anunţat că oferă o recompensă de 50.000 de lire celor care ajută la prinderea lui.

Shane O'Brien a fost prins în timp ce mergea relaxat pe o stradă din Cluj. Când a fost încătuşat, autorităţile au descoperit că avea acte false de identitate.

Carmen Pompas, purtător decuvant IPJ Cluj: „Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin cadrul biroului SIRENE din cadrul centrului de cooperare polițienească internaţională al Poliţiei Române. Bărbatul a fost capturat în mai puţin de 24 de ore de la obţinerea indiciilor cu privire la posibila lui prezență pe raza municipiului Cluj-Napoca."

Individul are 31 de ani, iar de 4 era căutat de Interpol. Are un trecut întunecat. Printre altele, a ucis un băiat.

Tracey Hanson, mama victimei: „Am primit un telefon în care mi se spunea că Josh a fost înjunghiat. Josh nu a făcut nimic greşit. Avea doar 21 de ani. Se afla într-un bar cu prietenii, doar pentru puţin timp."

Noel McHugh, inspector-şef: „Josh se afla în bar, iar în urma unui atac cu totul neaşteptat a fost rănit fatal."

În urmă cu doi ani suspectul a fost arestat şi în Praga pentru agresiune. Avea la el acte false şi se dădea drept italian.

Autorităţile l-au scăpat însă printre degete după ce l-au eliberat pe cauţiune. Acum poliţiştii români au obţinut pe numele lui un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile până la finalizarea documentelor de extrădare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cum a ajuns cel mai temut criminal britanic să se plimbe nestingherit prin centrul Clujului
Unul dintre cei mai căutați fugari din Marea Britanie, prins la Cluj. FOTO
FULLSCREEN
Momentul în care polițiștii din Cluj l-au prins pe criminalul britanic. Era căutat de 4 ani
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO