Imagini cu impact emoțional: momentul crimei comise de fugarul din UK, prins în Cluj

Ultima actualizare: 01-10-2019 22:04
Shane O'Brien
Met Police

Au fost publicate imagini cu momentul în care cel mai căutat bărbat al Marii Britanii, Shane O'Brien, ucide cu sânge rece un bărbat, într-un bar din Vestul Londrei.

Filmarea înfiorătoare a fost publicată marți, la solicitarea familiei victimei victimei. În imagini se vede cum O'Brien iese calm din bar, în timp ce sângele victima sa rămâne într-o baltă de sânge.

Incidentul a avut loc în 2015, însă criminalul a fost prins după aproape 4 ani, potrivit The Sun

Britanicul Shane O’Brien a fost prins pe 23 martie de polițiștii din Cluj-Napoca. O’Brien a sosit, sub escortă, pe Aeroportul Heathrow vineri seara. 

Josh Hanson, din Kingsbury (nord-vestul Londrei), a fost înjunghiat mortal în The Re Bar din cartierul Hillingdon, în octombrie 2015. El a fost găsit cu o rană gravă la gât şi a fost declarat mort la faţa locului. Localul figurează acum ca închis definitiv.

O examinare post-mortem a stabilit că decesul a fost cauzat de hemoragie, inhalare de sânge şi o rană provocată prin tăiere la nivelul gâtului.

La scurt timp după atac, O’Brien a fugit din Mare Britanie cu un zbor privat. În 2017, a fost arestat în Praga, după ce a fost prins cu documente false, provenind din Italia. Cu toate acestea, el a fost eliberat de polițiști înainte ca ei să îi descopere adevărata identitate.

Shane O’Brien a fost prins în timp ce mergea relaxat pe o stradă din Cluj-Napoca. Când a fost încătuşat, autorităţile române au descoperit că avea acte false de identitate.

ATENȚIE, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO