VIDEO. Piedone, condamnat definitiv în dosarul Colectiv, a intrat în închisoarea Rahova în aplauze

Ultima actualizare: 12-05-2022 17:36

Cristian Popescu Piedone, condamnat definitiv în dosarul Colectiv, a intrat în penitenciarul Rahova în aplauzele admiratorilor săi.  

Primarul sectorului 5 a fost așteptat acolo de câteva persoane, care au aplaudat, în semn de apreciere față de Piedone, momentul în care mașina de poliție - în care se afla și edilul condamnat - a intrat în curtea penitenciarului, iar apoi în incintă.

 

FOTO (jos): admiratorii lui Piedone

 

În jurul prânzului, după ce s-a anunțat sentința definitivă în dosarul Colectiv, Primarul Sectorului 5 a ieșit din locuința sa însoțit de mai mulți cunoscuți, care și-au luat la revedere de la el.

În momentul în care Popescu Piedone a urcat în mașină, mai multe persoane au venit lângă vehicul pentru a-l îmbrățisa.

Amintim că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv.

Pedeapsa a fost redusă față de prima instanță, când fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

Popescu Piedone a fost acuzat că a eliberat acordul de funcționare și autorizația de funcționare pentru SC Colectiv Club SRL, în ciuda faptului că respectivul club nu era autorizat pentru securitatea la incendiu.

De asemenea, au fost condamnați și patronii clubului Colectiv: 

-► Paul Gancea - 6 ani şi 4 luni de închisoare;

-► Costin Mincu - 8 ani de închisoare;

-► Alin George Anastasescu - 11 ani şi 8 luni de închisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO