Moment cumplit pentru un sofer de ambulanta din Brasov. Barbatul a intervenit la un accident in care a fost implicat fiul sau

Dată publicare: 29-04-2014 07:39
Dată actualizare: 02-05-2014 07:07


Un sofer de ambulanta din Zarnesti, judetul Brasov, a intervenit intr-un accident in care a fost implicat chiar baiatul sau. Cand a vazut cine e victima omului i s-a facut rau si a avut nevoie de ajutorul colegilor sai.

Tanarul in varsta de 25 de ani mergea pe bicicleta si, din spusele martorilor, nu s-ar fi asigurat cand a intrat intr-o intersectie si a fost lovit in plin de o betoniera. Trei ambulante au ajuns la locul impactului, iar medicii au solicitat de urgenta un elicopter SMURD ca sa-l transporte pe ranit la Spitalul din Targu Mures.

Tanarul mergea pe bicicleta si se pare ca nu a fost atent atunci cand a intrat intr-o intersectie. Martorii spun ca biciclistul nu s-ar fi asigurat si ar fi intrat in fata camionului care mergea regulamentar. Cand l-a vazut, soferul de pe betoniera a franat brusc, insa nu a mai reusit sa il evite si l-a lovit in plin.

"A venit, n-a acordat prioritate la cisterna si....e-n coma", a spus un martor.

Printre primii salvatori care au ajuns de urgenta la locul accidentului s-a aflat si tatal tanarului care, ca intr-un destin cumplit, este sofer la ambulanta din Zarnesti si era chiar de serviciu.  Cand si-a dat seama ca victima este chiar fiul lui, omul a avut nevoie de ingrijiri medicale ca sa isi vina in simtiri.

Medicii au solicitat de urgenta un elicopter SMURD pentru a-l transporta la spitalul din Targu Mures, deoarece ranile biciclistului sunt foarte grave, el avand mai multe leziuni interne si lovituri la cap.

Intre timp, politistii au deschis un dosar de cercetare penala si urmeaza sa stabileasca cum s-a petrecut acccidentul.


VIDEO PROTVPLUS.RO