Milionarul Truica, acuzat de rapire internationala de minori. Cazul a ajuns si la Paris

19-09-2011 17:56


Irina Truica isi acuza sotul de rapire internationala de minori. Pentru ca are rezidenta pe un teritoriu francez, sotia milionarului de la Snagov cere ajutorul Ministerului de Justitie din Paris.

Oficialii romani au fost informati in acest sens, dar vor sa le dea, celor doi parteneri un ragaz inainte sa intervina. La fiecare termen de judeacata, avocatii Irinei Truica incearca sa incline balanta in favoarea clientei lor in lupta dura pentru custodia gemenelor de opt ani.

Asa s-a intamplat si luni cand judecatoria Buftea nu a avut cum sa decida daca fetele pot ramane sau nu temporar in custodia tatalui lor. Si asta pentru ca Irina Truica a cerut de curand ajutorul Ministerului Justitiei de la Paris acuzandu-si sotul de rapire internationala de copii.

Totusi, Irina Truica nu elimina si posibilitatea unei intelegeri amiabile, aspect pe care mizeaza si reprezentantii Ministerului Roman de Justitie, care i-au notificat pe cei doi soti ca se pot impaca fara sa mai fie nevoie de un nou proces. Acuzat ca a uitat sa isi duca fetitele inca din 21 iulie inapoi in insula Saint Martin din Caraibe, Remus Truica stie doar una si buna. Un tata nu isi poate rapi copiii, iar locul lor este aici, in Romania.

''Romania este tara unde se poate trai'', este de parere Remus Truica

Ultima gaselnita a avocatilor Irinei Truica ar putea bloca toate celelate dispute dintre soti si nu sunt putine. Soarta gemenelor depinde de Ministerul Justitiei care va decide daca si cand va deschide impotriva tatalui procedura legata de rapirea internationala de copii.

Iar daca instanta va stabili ca a incalcat Conventia de la Haga din 1980, Remus Truica va primi un ragaz pana cand va trebui sa le lase pe fetitele sale sa se intoarca in Caraibe impreuna cu mama lor.


 


 

Tags: divorturi,

VIDEO PROTVPLUS.RO