Măsura luată de autorități împotriva bărbatului care a decapitat un om cu drujba


Ultimul update: Vineri 01 Februarie 2019 10:04
Data publicarii: Vineri 01 Februarie 2019 07:52
Categorie: Stiri actuale

Agresorul care a ucis joi cu o drujbă un bărbat din judeţul Timiş a fost arestat joi seară pentru 30 de zile. Individul, căruia victima îi vânduse anul trecut o maşină, a intrat cu o drujbă în locuinţă, a tăiat uşa şi l-a executat pe bărbat.

Martori la scenele şocante ale măcelului au fost trei adolescenţi.

Atacatorul a dat buzna în casa victimei când încă nu se luminase iar bărbatul, cei doi băieţi ai lui şi iubita unuia dintre ei încă dormeau. Asasinul a tăiat cu o drujbă uşa de la intrare şi, turbat de furie, s-a repezit apoi cu fierăstrăul mecanic pornit asupra celor patru.

Secevențele care au urmat sunt înfiorătoare. Proprietarul a reuşit să îşi pună la adăpost copiii, care au reuşit să scape. Băiatul cel mic a sărit pe geam şi acum este la spital, cu dublă fractură la picior.

Rudă: „Copiii zic că s-or baricadat în casă şi taică-su l-o aruncat. O sărit pe geam şi el o ţinut uşa şi copilul a fugit şi atunci o intrat cu drujba, s-o fi luptat cu el, ce i-a făcut."

După ce şi-a salvat copiii, tatăl a încercat să scape şi el de agresor. A alergat desculţ în grădină, dar a fost ajuns din urmă. După crimă, ucigaşul a rămas în gospodăria victimei şi a aşteptat poliţia.

Mobilul omorului pare să fie vânzarea unei maşini. Acum un an, suspectul ar fi cumpărat de la victimă o maşină dar pentru că nu a fost mulţumit de autoturism ar fi încercat să îl dea înapoi şi să îşi primească banii. În urmă cu câteva luni, între cei doi a mai existat un conflict, povestesc vecinii.

Vecină: „După ce a folosit-o cât a folosit-o, a adus-o înapoi şi şi-o cerut banii şi nu a vrut să îi dea banii că o folosit mașina şi apoi o venit, o spart, o lăsat şi maşina aici. Au spart şi geamurile, au lovit-o aşa cu ciocanului, ne-o tăiat cauciucurile, că i-a vândut maşina şi nu îi dă banii înapoi."

După incidentul de atunci, victima a depus plângere la poliţie dar la ceva timp a retras-o. Chiar şi aşa, agresorul pare să fi continuat să îi poarte ura.

Adelin Muntean, fratele criminalului: „La trei am auzit poarta, că a plecat. M-am gândit că la chemat cineva să-l ajute. Ştiu că a cumpărat maşina de la omul ăla şi trebuia să o dea înapoi că nu mergea, nu ştiu mai mult. Nu vorbea cu nimeni mai mult, era schimbat în ultimele luni."

Diana Gîțan, purtător de cuvânt pe lângă Tribunalul Timiș: „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale pentru suspiciunea de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu."

În vârstă de 32 de ani, individul a mai avut probleme cu legea. În 2008 a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru infracţiuni rutiere. Bărbatul a plătit pentru maşina pe care voia să o înapoieze şi de la care s-a ajuns, se pare, la crimă: 1.400 de euro.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Filmul execuției cu drujba. Victima a depus plângere la poliţie anul trecut, dar a retras-o
Primele explicații ale bărbatului care a decapitat un om cu drujba, în Timiș
De ce și-a atacat un bărbat din Timiș victima cu o drujbă: „S-o fi luptat el”
VIDEO PROTVPLUS.RO