Masina cazuta in Lacul Floreasca. A fost recuperat trupul soferului


Ultimul update: Sambata 22 Septembrie 2012 06:45
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2011 14:49
Categorie: Stiri actuale

Un barbat a murit miercuri dupa-amiaza, cand a plonjat cu masina de pe pod in lacul Floreasca, din Bucuresti. Autoturismul s-a scufundat in apa rece si tulbure, iar el n-a mai apucat sa iasa la suprafata, pentru ca piciorul ii fusese prins in pedale.

Scafandrii ajunsi la fata locului s-au chinuit mai bine de doua ore ca sa-l aduca la mal. Au cautat si alte victime, dar cum n-au mai gasit pe nimeni: cred ca soferul era singur in masina care i-a adus moartea. Cel mai probabil, a derapat din pricina vitezei.

Criminalistii au analizat modul in care s-a produs saltul mortal in apa si spun ca barbatul, de 36 de ani, a murit in conditii cumplite.

Pentru ca masina a intrat cu putere in gardul de protectie al podului, apoi in stabilopozi, usile s-au blocat. Chiar daca a reusit sa deschida geamul, soferul nu a putut iesi pentru ca avea piciorul prins. Asa l-au gasit scafandrii.

In acelasi loc, in urma cu 5 ani, soferul unui Ferrari a pierdut controlul volanului si s-a izbit de parapetii podului. Masina s-a oprit la cativa metri de apa, iar soferul si pasagerul au scapat cu viata.

FULLSCREEN
Masina cazuta in Lacul Floreasca. A fost recuperat trupul soferului
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO