De la elevi silitori, la adolescenti rai. Doi baieti, gasiti in coma alcoolica in curtea scolii

Ultima actualizare: 27-10-2012 15:43

Caz ingrijorator la Vaslui. Doi elevi de clasa a IX-a au fost gasiti in curtea scolii, prabusiti la pamant si duhnind a bautura. Colegii care au dat peste ei, s-au speriat cumplit si au incercat sa le acorde primul ajutor.

Vazand ca au sorti de izbinda, au chemat salvarea, iar medicii au pus imediat diagnosticul: coma alcoolica.

Dupa ce au fost dusi de urgenta la spitalul din Vaslui si au primit ingrijiri, starea celor doi adolescenti s-a ameliorat. Medicii spun ca la 16 ani, un asemenea incident le putea fi fatal.

Profesorii au inceput o ancheta pentru a vedea cine se face vinovat. Baietii venisera la prima ora, dar au plecat la prima pauza si s-au pus pe baut. Dascalii spun ca sunt foarte surprinsi de cele intamplate, intrucat pana atunci nici unul dintre adolescenti nu le-a facut probleme.

Cei doi baieti locuiesc la tara si fac naveta zi de zi la scoala. Pareau linistiti si destul de silitori, asa ca, vazandu-i rapusi de bautura in curtea scolii, colegii lor au ramas uluiti.

Profesorii spun ca, la 16 ani, probabil nici nu si-au dat seama de riscuri.

Cand isi vor reveni complet, cei doi vor sta de vorba si cu profesorii si cu parintii lor, apoi cu psihologul scolii. In final, probabil ca se vor alege cu nota scazuta la purtare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO